RSSKISAH HOSPITAL

Bawa Ayah Dgn Kaki PENUH ULAT Di Hospital. Lepas Masuk Bilik Rawatan Anaknya Tiba-Tiba….

Bawa Ayah Dgn Kaki PENUH ULAT Di Hospital. Lepas Masuk Bilik Rawatan Anaknya Tiba-Tiba….

| June 20, 2017 | 0 Comments

Bawa Ayah Dgn Kaki PENUH ULAT Di Hospital. Lepas Masuk Bilik Rawatan Anaknya Tiba-Tiba…. | Korang takkan percaya dengan apa yang saya cerita ni. Saya pernah dapat pesakit yang badannya penuh dengan ulat sampah! Waktu anak dia masuk bilik berjumpa dengan nurse kat bilik sebelah nampak macam sopan je. Bila ditanya kenapa datang ke hospital […]




Continue Reading

Paling NGERI Bagi Doktor Bukanlah Tulang Terkeluar Atau Kaki Hancur. Tetapi Adalah…..

Paling NGERI Bagi Doktor Bukanlah Tulang Terkeluar Atau Kaki Hancur. Tetapi Adalah…..

| June 8, 2017 | 0 Comments

Paling NGERI Bagi Doktor Bukanlah Tulang Terkeluar Atau Kaki Hancur. Tetapi Adalah….. | Pengalaman saya sendiri yang paling mengerikan kat hospital bukan pengalaman tengok jari jemari yang putus ataupun pengalaman tengok tulang terjulur keluar daripada kaki pesakit akibat digilis lori. Sekadar Gambar Hiasan. Pengalaman yang paling ngeri adalah bila tengok pesakit yang di ambang maut! […]




Continue Reading

Pernah Jumpa Mayat TERSENYUM Di Hospital. Bila Selidik Dia Rupa2nya Adalah…..

Pernah Jumpa Mayat TERSENYUM Di Hospital. Bila Selidik Dia Rupa2nya Adalah…..

| June 7, 2017 | 0 Comments

Pernah Jumpa Mayat TERSENYUM Di Hospital. Bila Selidik Dia Rupa2nya Adalah….. | Selama saya berkhidmat sebagai doktor ni dah bermacam raut wajah mayat yang saya lihat. Ada yang mukanya sedikit membiru. Ada yang mukanya kusam dan muram. Sekadar Gambar Hiasan. Pengalaman paling dasyat bila tengok wajah seorang bayi yang dibuang ke dalam longkang oleh ibunya […]




Continue Reading

Pernah Diraba Bangla Di Wad. Tindakan Susulan Jururawat Tu Buat Ramai TERKEJUT !!!

Pernah Diraba Bangla Di Wad. Tindakan Susulan Jururawat Tu Buat Ramai TERKEJUT !!!

| May 14, 2017 | 0 Comments

Pernah Diraba Bangla Di Wad. Tindakan Susulan Jururawat Tu Buat Ramai TERKEJUT !!! | Kisah-kisah di bawah ini merupakan pengalaman saya sendiri bekerja sebagai doktor di sebuah hospital selama beberapa tahun. Hormatilah jururawat kita di Malaysia ni ye. Sekadar Gambar Hiasan. 1. Saya pernah bersama jururawat senior yang rela hati merawat dan membersihkan kaki seorang […]




Continue Reading

Datang Seorang Pakcik Ni. Kakinya HITAM Berbau Mengalahkan Bau Mayat. Ini Puncanya….

Datang Seorang Pakcik Ni. Kakinya HITAM Berbau Mengalahkan Bau Mayat. Ini Puncanya….

| May 9, 2017 | 0 Comments

Datang Seorang Pakcik Ni. Kakinya HITAM Berbau Mengalahkan Bau Mayat. Ini Puncanya…. | Sedih saya bila ada sorang pakcik datang dengan kaki yang hitam dan berbau mengalahkan bau mayat. Sekali tengok je memang dah tau kaki tu akan dipotong untuk selamatkan nyawanya. Sekadar Gambar Hiasan. Rupanya sebab kat rumah takde siapa yang tolong tengokkan. Pakcik […]




Continue Reading